ESO STAJ PLATFORMU
10.06.2022

Eskişehir Sanayi Odası tarafından üyelerimiz ve üniversite öğrencilerini buluşturacak ESO Staj Platformu kurulmuştur.

Platform, doğru iş tanımına doğru stajyerin teminini sağlamak, öğrencilerin niteliklerini geliştirerek, sanayimize kazandırılması için hizmet verecektir. Sanayicilerimize tanıtımı yapılan platformda firmalar tarafından staj ilanları yayınlanacak olup, öğrenciler kendilerini geliştireceklerini düşündükleri ilanlara başvuru yapabileceklerdir.

Staj yapmak isteyen öğrenciler platforma www.staj.esohaber.com  adresinden giriş yapabileceklerdir.

Staj başvuruları için sisteme özgeçmişlerini doldurarak kayıtlarını yapan öğrenciler, aktif staj/part-time ilanları üzerinden başvurularını iletebileceklerdir.