Otomotiv Yaz Kampı
10.06.2021

Türkiye’nin ilk otomotiv sektörü kampı Otomotiv Yaz Kampı OSD desteğiyle 1-14 Temmuz 2021 tarihlerinde online olarak gerçekleşecektir.

Yapılacak yaz kampında hedeflenen Türkiye’deki istihdam oranını yerli üniversite öğrencileri sayesinde arttırmaktır.

1-14 Temmuz 2021 tarihleri arasında öğrenciler otomotiv sektörünün önde gelen firmaları Ford, Otokar, Mercedes ve Honda gibi şirketlerin katılım göstereceği 14 şirketin CEO ve alanında uzman birçok konuşmacı ile buluşacaklardır.

Şirket oturumlarının yanı sıra bolca eğitimler alarak workshoplara katılacakken kendileri için unutulmaz bir serüven fırsatı yakalayacaklar.

Etkinlik ev sahibi firmalar : TOFAŞ, Ford, Karsan, ISUZU, Mercedes, Man, Toyota, Temsa, Renault, Türk Traktör, Otokar. Ayrıca MESS, MEXT ve UİB süreçte çözüm ortaklarıdır.

Kimler katılmalı?  Eğer otomotiv sektörüne ilgi duyuyorsan, fabrikaları merak ediyorsan, lise veya üniversite öğrencisi isen Otomotiv Yaz Kampı tam da sana göre!

Başvuru için: www.otomotivkampi.com

12 oturumdan en az 10 tanesine katılım gösteren öğrenciler katılım sertifikası almaya hak kazanacaktır. Gün sonu sınavlarında 80 ve üstü alanlar Online Staj hakkı kazanacak ve 1 hafta sürecek olan proje ödevi sistemine dahil olacaklardır. Böylece kamp, toplam 20 iş gününe yükselmiş olacaktır.

Bu etkiliğin staj yerine sayılması bölümlerin takdiridir.